Ödeme Bilgisi ve Kayıt Formu

60 saatlik bir kurun ücreti peşin ya da kredi kartıyla KDV dahil üniversite öğrencileri için 7100 TL, diğerleri için 7800 TL’dir.

Ödeme Seçenekleri:

Havale /EFT

Iban No: TR79 0006 2000 3030 0006 2996 80

Hesap adı: Boğaziçi Üniversitesi Döner Sermaye

Mail Order

Kredi kartınız ile telefonda mail order ödeme seçeneğini kullanmak isterseniz kartınızın mail order’a açık olduğundan emin olunuz. Sanal Kartlar ile ödeme yapılamaz. Sadece Bonus Kart’a 2 taksit yapılabilir.

Önemli Notlar

Kayıt döneminden önce erken ödeme kabul edilmemektedir.

Dersler başladıktan sonra kesinlikle ücret iadesi yapılmaz. Kayıtlar kapandıktan sonra dersler başlayana kadar geçen 1 haftalık süre içinde mücbir sebeblerle ücret iadesi isteyenlerden %20 kesinti yapılır. Kayıtlar bitmeden ücret iadesi isteyenlere ise ödedikleri tutarın tamamı iade edilir.

Faturalar, kursun 3. haftasında sisteme girilir ve Döner Sermaye İşletme Müdürlüğümüz tarafından  hazırlanarak Kurs Ofisine gönderilir. Faturalarınızı kursun 4. haftasında Kurs Ofisinden email ile talep edebilirsiniz. Faturanız taranmış PDF dosyası olarak size gönderilecektir. Faturanın aslını almak istiyorsanız ofisimize gelmeniz gerekmektedir. Faturalarınızı kargo ile gönderme hizmetimiz yoktur.