Kayıt Donduran ve Kursa Ara Veren Kursiyerler

ÖNCEKİ DÖNEMLERDE KAYIT DONDURMUŞ OLAN KURSİYERLERİMİZ

Kesin kayıt işleminizi duyurular bölümünde ilan edilen tarihe kadar şu adımlarla gerçekleştirmeniz gereklidir:

1) Ad-Soyad-Seviye bilgisine ek olarak, “ ............... döneminde ödemeyi yapıp kursu dondurmuştum. Tarafıma kayıt formu linki ve varsa ücret farkı bilgisinin gönderilmesini rica ederim.” yazan bir e-postayı ingilizcekursuİngilizce Kursu - Boğaziçi Üniversitesibogazici.edu.tr adresine gönderiniz. Lütfen hangi dönem ödeme yaptığınızı doğru yazdığınızdan emin olunuz.

2) Kurs Ofisi, dondurduğunuz dönemin faturasını kontrol ettikten sonra, kayıt formunun yanında güncel ücret farkı olarak ne kadar ödeyeceğiniz bilgisini de size e-mail ile gönderecektir. (Spam/Junk (istenmeyen e-posta) kutunuzu kontrol ediniz).

3) Kayıt formunu sadece 1 kez Türkçe karakter kullanarak doldurunuz. Kayıt formunu doldurduğunuz için teşekkürler sayfasını gördüğünüzde, form doldurma işleminiz tamamlanmış demektir.

4) Kayıt olmak istediğiniz kurs döneminin güncel ücreti ile, sizin ödemeyi yapıp dondurduğunuz dönemde ödediğiniz ücret arasındaki farkın ödemesini yapıp, dekontu mutlaka email eki şeklinde bize gönderiniz. Ödeme dekontu bize ulaşmadan kaydınız tamamlanamaz. Güncel ücretler ve hesap bilgisi için lütfen tıklayınız.

KURSA ARA VEREN KURSİYERLER

Duyurular bölümünde ilan edilen kayıt başlangıç tarihinde ingilizcekursuİngilizce Kursu - Boğaziçi Üniversitesibogazici.edu.tr adresine email atıp Ad Soyad bilgisi ile kursa en son geldiğiniz dönemi doğru olarak yazınız. Eğer sadece 1 dönem ara verdiyseniz seviye sınavı almanıza gerek olmayacağı için tarafınıza kayıt formu gönderilecek ve sonrasında kontenjanlar müsaitse ödeme yapmanız istenecektir.

Eğer kursumuza 1 dönemden fazla ara verdiyseniz izleyeceğiniz kayıt adımları kursumuza ilk defa başvuranlarla aynıdır. Ayrıntılı kayıt prosedürü için lütfen tıklayınız.

Önemli Notlar

•  Kursa 1 dönem önce ödeme yapıp kayıt dondurmuş olan kursiyerlerimizin seviye ve sınıfları belli olduğundan tekrar seviye tespit sınavı almalarına gerek yoktur. Ancak, 2 dönem önce kayıt dondurmuş olan   kursiyerlerimiz onlara göndereceğimiz link ile seviye tespit sınavını alacaklardır.
  •  Kaydınızı yukarıda anlatılan şekilde tamamladıysanız, ilan edilen kayıt bitiş tarihinden 2 gün sonra Pazar günü Kurs Ofisinden genel bilgi içeren bir hoşgeldin emaili alacaksınız. Bundan 2 gün sonra, yani   haftasonu kurs başlangıç tarihinden önceki Salı günü, sınıfınızın öğretim elemanı, size e-posta ile seviye bilginizi, sınıfınızın zoom linki ve şifresini gönderecektir. Öğretim Görevlimizden size bu email   geldiğinde kendisine mutlaka “Aldım” yazarak yanıt veriniz.
  •  Kurs Ofisi ile iletişim için güncel ve aktif e-posta adresinizi kullanınız. Spam (istenmeyen) kutunuzu da kontrol ediniz. Şirket e-postalarında ekleri almakta sıkıntı yaşanabilmektedir.